RCI - CENDANT CALL CENTER CORK

Min nuværende arbejdsplads på 10.000 kvm.!!

Det er her  jeg nu bruger mine talenter blandt 800 kollegaer - hvoraf der lige skal nævnes er ikke mindre end 600 kvinder!!!!

Bygningen ligger godt 10 km udenfor Cork centrum (Cork by har lige omkring. 200.00 indbyggere).

Og jeg har ikke manipuleret billedet med hensyn til vejret.

Mit træningsteam i 4 uger!!

De første 4 uger kommer man i træning ved bla. salgsteknik, kundeservice og ikke mindst oplæring til brug af computer systemet.

I min "klasse" var vi:(fra øverst til venstre) Georgios (Grækenland), MIG, Tuomas (Finland), Haralambos Foties (Grækenland), Pete (USA-Coach), Txuma (Spanien), Stuart (Holland-ham jeg deler lejlighed med), Emilie  (Frankrig), Mary (Grækenland) og til sidst i højre hjørne Sarah (Spanien).

I virksomheden arbejder der folk fra 22 forskellige lande, og der snakkes 18 forskellige sprog, hvor dog engelsk er vores "hovedsprog"

Tid til en "enkelt" FYRAFTENS PINT i baren!!

PUB livet i Cork er med et meget anonymt ordvalg ikke andet en FANTASTISK, og det er jo både godt og ondt!! Udvalget af øl er abnormt, som man tydelig kan se på billedet.

Og ønsker man at lave en "PUB-CRAWL" i Cork, kan man godt indstille sig på, at der kommer til at gå en del tid med det. Her findes omkring 400 store som små pubs i Cork by.

Nu skal det så siges, at jeg personligt ikke går på pub fra mandag til og med onsdag, da det her står på fitness center i stedet for. Dog er et besøg på pubben ok visse dage, for eksempel dage med fodbold, men det er der jo ikke så tit !!!

Udsigt fra min lejlighed om morgenen.

Selvom det regner tit, meget tit her i Irland, så er der også visse morgener hvor man lige står et par minutter på sin altan og nyder livet om morgenen her i Cork med en skyfri himmel.

Lidt frisk luft (til de eventuelle tømmermænd) skader skam heller ikke så tidligt på dagen.

En god huskeregel her i Irland er at bilerne kører i den forkerte side af vejen, så det er sgu med at være opmærksom, når man skal krydse gaden....

Det var så lidt om livet her i begyndelsen af min tid i Cork.

Der forventes at komme flere billeder samt historier.. 

Tilbage til forsiden